Dýňová panna cotta s javorovým sirupem

Máme chuť na něco dobrého, ale po hodině TRX bychom se už jen při představě, že se ládujeme šlehačkovým dortem, cítily provinile. Co s tím? Odteď mlsáme pouze zdravě. A podzimně zároveň.


Nejlepší pro naše tělo jsou místní sezonní potraviny, a tak jsme tentokrát vyzkoušeli dýňovou panna cottu. Výsledek naše očekávání předčil.

Natočili jsme pro vás krátký video tutoriál, aby vám podzimní vaření šlo pěkně od ruky.

Shrnuto a podtrženo, potřebuejte:

9 plátků želatiny
60 g třtinového cukru
250 g dýně hokaido
500 ml 33% smetany
60 g cukru krupice
50 ml javorového sirupu

Dobrou chuť a štíhlou linii!


Další články

Rychlý oběd k pracovnímu stolu: salát z…

Známe to všichni: nestíháme zdravě jíst, chodíme do restaurací a fast… Čti více

Zdravý a chutný letní salát

Sezónní dobrota, kterou si můžete připravit tzv. v cuku letu.… Čti více