Nejnovější trendy v kuchyni

Jíte proto, abyste žili, nebo žijete pro to, abyste jedli? Hlasujeme za druhou variantu, vždyť gurmánství, pokrmy, ingredience a krásné nádobí je potřeba si užívat. Už proto, jak velkou součást jídlo v našem životě představuje.

To, že se úroveň nejen restaurací, ale i toho, co jsme schopni pozřít, u nás zlepšuje, můžeme přičíst také šéfkuchaři Zdeňku Pohlreichovi.

Obávaný kat restaurací i našeho jídelního vkusu totiž pomohl nastolit nový standart. Nebuďme proto lhostejní k tomu, co jíme a kde si jídlo připravujeme.

Pokud si nemůžete pořídit krásnou kuchyň, kde se bude vše skvět čistotou, chápeme. Ale mějte představu, jak má takový prostor vypadat. Představy napomáhají ke splnění cílů.

Ať už máte kuchyň jakoukoliv, vše si tam pečlivě zorganizujte. Existují na to dokonce návody na Youtube.

Dbejte na to, aby vám to i při vaření slušelo. Ano, budete se pak cítit líp.

Investujte do kvalitních hrnců či pánví, které vám vydrží. Velký výběr mají například v Potten Pannen ve Vaňkovce.

Více tipů vám poskytne třeba Zdeněk Pohlreich osobně. Ve Vaňkovce bude totiž autogramiáda od 22. listopadu. Začíná v 17.30 a více informací se o ní dozvíte na našich webových stránkách.

foto: archiv firem, Pinterest


Další články

Orsay ve Vaňkovce v novém

Polská značka s trendy elegantní a zároveň dostupnou módou otevřela… Čti více

Inspirace Bond Girl

Filmový svět ovládla nedávná premiéra Jamese Bonda, kde Daniel Craig… Čti více